top of page

Slow Roll Cleveland Group

Public·57 members

İlgi çekici bir gece formatı arıyorum

Bazen evde bir tür mini macera yaşamak istiyorum. Kitaplar değil, filmler değil, daha canlı, heyecan uyandıran ve bana bir şeyin size bağlı olduğunu hissettiren bir format. Ama uygun bir mekan bulmak zor. Belki birileri bana sessiz ama ilgi çekici bir akşam geçirebileceğim bir yer önerebilir? İlginç ve çok stresli olmayan bir şey.

9 Views
Barry Goldberg
Barry Goldberg
Dec 12, 2025

Tamamen içine dalmayı gerektirmeyen, hafif bir entrika hissi veren aktiviteleri her zaman özledim. Böyle bir akşam, çeşitli çevrimiçi platformlarda gezinirken ilginç bir seçkiye rastladım. Sayfanın yaklaşık yarısında, bizbet apk adresine cazip bir bağlantı vardı. Planlamamıştım, ama sadece kontrol etmek için tıklamaya karar verdim. Ve hoş bir sürprizle karşılaştım: bunalmadan biraz eğlenmek istediğiniz anlar için mükemmel bir yer olduğu ortaya çıktı. Hafif bir etkileşim, hoş bir ritim, bunaltıcı hiçbir şey yok – sadece akşamı daha tatmin edici kılan rahat bir aktivite.

Thanks for submitting!

altlogored.jpg

Slow Roll Cleveland is a 501(c)(3) organization

Slow Roll is a social group bike ride that meets at a different location every Monday night, year round, and rides about 10 miles through the city.

• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2023 by Slow Roll Cleveland.

bottom of page